Kulturnatten

15.October 2021

Kulturnatten

Traditionen tro inviterede Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse indenfor i Nyboder på Kulturnatten fredag den 15. oktober 2021

 

Borgergade, september 2021

 

På Kulturnatten var det muligt at gå indenfor i to af projektets 83 boliger, hvor besøgende med egne øjne kunne se den omfattende proces bygningerne gennemgår. 

 

På hjørnet af Suensonsgade og Borgergade inviterede vi indenfor I en af de bygninger, der er længst fremme i projektet, hvor de bevaringsværdige snedkerelementer mv. er genmonteret i huset.

I den anden ende af Suensonsgade - ud mod Kronprinsessegade - kunne besøgende se et hus, hvor mange af bygningens inderste lag stadig er synlige. 

 

I begge af de to huse stod bygherre, arkitekter og håndværkere bag projektet og fortalte om det spændende og udfordrende med at arbejde med de gamle, fredede bygninger. De nysgerrige gæster fik historier om visionen bag Nyboder Campus, den arkitektoniske idé bag moderniseringen såvel som hvilke særlige håndværksmetoder - nye som gamle -  håndværkerne bruger i byggeriet.

 

Nyboders Mindestuer holdte også åben til Kulturnatten, hvor der var åbent for maleriudstilingen "drømmen om Nyboder", skibsøl og rundvisninger i udvalgte boliger.

 

Vi takker for i år, og håber, at I vil besøge os igen på Kulturnatten 2022! 

 

Foto: Jens Frederiksen. 

 

Foto: Jens Frederiksen.  Foto: Jens Frederiksen.

Foto: Jens Frederiksen. 

 

 

Kulturnat2021

Foto: Jens Frederiksen.